ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Μπαλάφας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»

7AEB3857-43C0-4018-B011-96AB9016A869

 

Ο Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Kingston Γιώργος Μπαλαφας , θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Δύναμη Ζωής» στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ο Γιώργος Μπαλάφας με την έντονη δραστηριότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου, εργάστηκε με σθένος, προς όφελος των πολιτών του Βόρειου Τομέα, αλλάζοντας το πρόσωπο της περιοχής και ανατρέποντας παλιές πρακτικές, που είχαν αφήσει πίσω πολλές δεκαετίες την Αττική.

Οπως κι ο ίδιος δήλωσε για το συλλογικό έργο της περιφερειακής αρχής

«Απέναντι στη λογική που θέλει την περιφέρεια μια επιχείρηση που λειτουργεί μόνο με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια ή «τροχονόμο» μεταξύ κράτους και δήμων, αντιπαρατάξαμε μια λογική Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεσμεύεται για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία, στήριξη των αδυνάμων και συμμετοχή των πολιτών. Μακριά από τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακές φιέστες, αθόρυβα αλλά συστηματικά έχει παραχθεί ένα πλούσιο έργο για τους συμπολίτες μας στους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Σήμερα σε όλη την Αττική λειτουργούν περισσότερα από 300 εργοτάξια που υλοποιούν σημαντικά έργα, βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της απασχόλησης και ενισχύοντας τις τοπικές οικονομίες.

Αυτό το έργο θέλουμε να αξιολογήσουν οι πολίτες της Αττικής. Και να μας κρίνουν αυστηρά αλλά δίκαια και όχι μόνο με βάση το τι λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το δίλημμα στις εκλογές του Μαΐου είναι ξεκάθαρο: συνέχιση της προόδου ή οπισθοδρόμηση.»

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Δύναμης Ζωής» στον Βόρειο Τομέα Αθηνών,περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη,περιφερειακός σύμβουλος αττικής ,δύσκολη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας,ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ,ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

epikairo.com

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s